Τελετή Άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας στο Στρδο Παπάγου

     





Την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Παπάγου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διακεκριμένων αθλητών ΕΔ, καθώς και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου και του εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016 κ.Marco Elias, η τελετή Άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο χώρο του ΥΠΕΘΑ.

Στην διαδικασία της τελετής, ως λαμπαδηδρόμοι συμμετείχαν οι Αρχηγοί των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ΣΣΕ – ΣΝΔ – ΣΙ.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016, τόνισαν, τόσο τον ιδιαίτερο συμβολισμό της σημερινής τελετής, όσο και ευρύτερα την σημασία του ολυμπιακού ιδεώδους ως διαχρονικής πανανθρώπινης αξίας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά