Ο ΠΣΑΕΜΘ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Το νεο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!!!
Για μια φορά ακόμα δεν προβλέπει καμιά ευνοϊκή ρύθμιση των θεμάτων των Εθελοντών Μακράς Θητείας,πλην μια "φωτογραφικής "διάταξης,ώστε να βολευτούν τα "εντελώς καμμένα" παιδιά που κατοικοεδρέυουν πέριξ του Υπουργείου Εθν. Αμυνας και των Γενικών Επιτελείων!!!
Το μένος των διαφόρων "συμβουλατόρων" και συνεργατών του κυρίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας απέδωσε για ακόμα μια φορά!!Αλλα ο κ.Υπουργός ξεχνάει πως αυτοί που τώρα βολέυει και ακούει τις απόψεις τους θα  είναι οι πρώτοι που θα  εγκαταλείψουν το καράβι που εδώ και ένα χρόνο βυθίζεται !!!!
Ο ΠΣΑΕΜΘ θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ,οτι στο ΣΝ δεν επιλύονται τα δίκαια αιτήματα των ΕΜΘ ,και καταδικάζει την αδιαφορία του κ.Υπουργού Εθνικής Αμυνας!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά