Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γυναίκες με τα χακί στην παρέλαση της Αλεξανδρούπολης. Καλλίγραμμες, γοητευτικές και πειθαρχημένες!

Το φετινό μας ρεπορτάζ, είναι αφιερωμένο στις γυναίκες με τα χακί, καθώς στη στρατιωτική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, υπήρχε και μπόλικο άρωμα… γυναίκας!
Ανάμεσα στους άνδρες που παρέλασαν ντυμένοι στα χακί, βρέθηκαν και πολλές στρατιωτίνες, οι οποίες, ξεχώρισαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα των θεατών που τις κοιτούσαν με έκπληξη και θαυμασμό!
Πρόκειται για γυναίκες στρατιωτίνες, ξανθές και μελαχρινές,  οι περισσότερες καλλίγραμμες και γοητευτικές, που παρέλασαν σε άψογο βηματισμό, πειθαρχημένες , έδωσαν δυναμικό “παρών”, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, κέντρισαν τα βλέμματα και τα κολακευτικά σχόλια όλων των πολιτών και τίμησαν τον Ελληνικό στρατό, με την άψογη τους παρουσία.


http://www.gatzoli.gr/2016/03/25/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84/γυνεικες παρελαση 2γυνεικες παρελαση 3γυνεικες παρελαση 4γυνεικες παρελαση 5γυνεικες παρελαση 6γυνεικες παρελαση 7γυνεικες παρελαση 1γυνεικες παρελαση 8γυνεικες παρελαση 9γυνεικες παρελαση 11
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά