ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ. ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕ “ΚΟΚΚΙΝΗ” ΜΟΝΑΔΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ “Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΩ…ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ”!

Τα γεγονότα-εαν ισχύουν όπως μας τα μετέφεραν-δείχνουν τον εκνευρισμό και τις συνθήκες που επικρατούν σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη και με τους στρατιωτικούς καθημερινά να κάνουν τις “Φιλιππινέζες” των λαθρομεταναστών, με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρακολουθεί απαθές τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτοπτών, ”χθες μετα την παρελαση ενας Λοχιας πλακωσε τον Υποδιοικητη του στις μπουνιες . Επεσε και τον μαζεψε η Στρατονομια και θα περασει αυτοφωρο τη Δευτερα το πρωι”.

Και οι δυο φέρεται να ανηκουν σε μονάδα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με άλλα ζητήματα που αφορούν συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης με τραγικές συνέπειες σε παραμεθόριο περιοχή γνωστής νήσου του Αιγαίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και από όλα όσα ακούστηκαν, ”ενας φιλος του λοχια, του αρνητικού πρωταγωνιστή της υπόθεσης, δεν εδωσε πολυ δυνατα το παραγγελμα γιατι περιμενε απο λεπτο σε λεπτο να γεννησει η γυναικα του και ειχε αφαιρεθει εκεινα τα δευτερολεπτα. Με επεμβαση ενος Αρχιλοχια ,το θεμα εληξε αμεσως. Ο Λοχιας που μπουκετωσε τον υποδ/τη ειναι φιλος αυτου που του εγινε η “παρατηρηση” και ακουστηκε οτι πηγε να ζητησει το λογο στον ανωτερο”.

Αυτά μας μετέφεραν, αυτά αναφέρουμε χωρίς να είμαστε αυτόπτες στο συμβάν, κρατώντας και τις δέουσες επιφυλάξεις γι αυτό και δεν αναφέρουμε τη μονάδα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά