Μουσουλμάνοι στον Ελληνικό στρατό«Είμαι μόνιμος στην Αεροπορία, υπαξιωματικός, στην Τρίπολη στο κέντρο της Αεροπορίας 124 ΠΒΕ, όπου παίρνει και άτομα από το πεζικό.

Σε αυτή την ΕΣΣΟ που έχουν πάρει τώρα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ξένοι και όχι Έλληνες. Αντιμετώπισα άτομο, φαντάρος στο πεζικό από την Βουλγαρία που δεν ήξερε ελληνικά και μιλή­σαμε αγγλικά.

Συνάδελφοι μου μετέφεραν ότι υπάρχουν και πακιστανοί κι άλλων χωρών πλην Αλβανίας και Βουλγαρίας! Πίκρα! Ποια πατρίδα να υπερασπιστούν; Ποιο σύμβολο; Ποια σημαία; Υπηρετούσα στην Κάρπαθο το 2005-2007 και όταν έγινε το σκηνικό με τον Ηλιάκη ήμουν εκεί και είχαμε μου­σουλμάνους φαντάρους. Όταν τους ρώτησα εάν θα πολεμήσετε τους τούρκους, μου απάντησαν «φυσικά και ΟΧΙ! Με την Τουρκία είμαστε!!!» Κατα­λαβαίνετε τι έχουμε να πάθουμε; Ο δήμαρχος θα μας φέρει λέει 1700 άτομα και θα τους βάλει στις παλιές αποθήκες της Ένωσης που βάζανε τα σιτη­ρά! Μπορεί να τους βάλουν και στα γύρω χωριά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια ή σχολεία! Όπως και στον Πύργο στο παλιό νοσοκομείο που δε λει­τουργεί, όπως και το μισό στρατόπεδο!»

Αναγνώστης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-19/03/2016)
http://forapartida-forapartida.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά