Σεμινάριο Στρατιωτικών Εγχειριδίων ΟΗΕ.

Σεμινάριο Στρατιωτικών Εγχειριδίων ΟΗΕ.
  Από τις 15 έως 17 Μαρτίου 2016 το ΠΚΕΕΥΕ φιλοξένησε το 3ο Περιφερειακό Σεμινάριο Στρατιωτικών Εγχειριδίων ΟΗΕ στην Θεσσαλονίκη. Το Σεμινάριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ’’ Grand Hotel  Palace’’ και το παρακολούθησαν 41 συμμετέχοντες από 20 κράτη (Αλβανία, Γαλλία, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, ΗΑΕ, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Κουβέιτ, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Ολλανδία, Πακιστάν, Σινγκαπούρη, Φιλλιπίνες και Φίτζι).
  Κατά την διάρκειά του οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα Στρατιωτικά Εγχειρίδια τα οποία έχει αναπτύξει το Τμήμα Επιχειρήσεων Ειρήνης του ΟΗΕ με την συνεισφορά πολλών ειδικών από όλο τον κόσμο.
  Την τελευταία ημέρα οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον Μακεδονικό τάφο του Βασιλιά Φιλλίπου του Β’ στην Βεργίνα.
Σεμινάριο Στρατιωτικών Εγχειριδίων ΟΗΕ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά