Η οδός Ναυπλίου μετονομάζεται σε οδός Κ. Πανανά

Με πρόταση Καμπόσου στήνονται προτομές των Κωνσταντίνου Πανανά και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ενώ το όνομά τους θα δωθεί και σε δύο οδούς της πόλης.
Στο σημείο που συναντιούνται οι οδοί Ναυπλίου και Μακαρίου θα στηθούν οι προτομές των Κωνσταντίνου Πανανά και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ενώ παράλληλα μετονομάζονται και οι δύο οδοί από Ναυπλίου σε Πανανά και από Μακαρίου σε Παλληκαρίδη αντίστοιχα.


Το δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτή την εισήγηση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, ενώ ως προς την αντικατάσταση του Εθνάρχου Μακαρίου με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη, έγινε σαφές πως κάποιος άλλος δρόμος θα ονομαστεί σε Μακαρίου.
Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 3 Μαϊου όπου, με έξοδα του Δήμου, θα παρευρεθεί και η αδελφή του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.
http://anagnostis.org/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά