ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Σ.Ι.Σ.Ο ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων συμμετείχε και φέτος με αρκετά οχήματα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.
Μερικές φωτογραφίες από τα οχήματα-πληρώματα που καταχειροκροτήθηκαν από τον πάντα ενθουσιώδη κόσμο της Β.Ελλάδας.
Να τονίσω κάτι για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις...η ενδυμασία των πληρωμάτων πρέπει να ακολουθεί την γενική γραμμή του συλλόγου και την <<στολή>> που αυτός έχει καθορίσει...σε αυτό το σημείο δεν είμαστε απόλυτοι αλλά ανεκτικοί σε φίλους και επισκέπτες που επιθυμούν να παρελάσουν μαζί μας.

Όποιος φίλος θέλει να παρελάσει με στολή εποχής ( re-actors ) είναι ευπρόσδεκτος, το ίδιο και το όχημα του το οποίο μπορεί να αναπαριστά ένα συγκεκριμένο όχημα εποχής. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει προηγούμενη ενημέρωση του συλλόγου για αποφυγή παρεξηγήσεων... π.χ δεν θα μπορούσε ημέρα εθνικής εορτής να ντυθεί κάποιος Oμερ Βρυώνης ή Μπενίτο Μουσολίνι.... :D :D :D 

Στον ΣΙΣΟ δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχει επιτροπή η οποία να κρίνει την <<ορθή>> και << εσφαλμένη >>αναπαράσταση -παρουσία....οπότε πάντα με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση σε τέτοιες εκδηλώσεις. Με τον καιρό, θα βελτιωθούμε τόσο ατομικά , όσο και συλλογικά σε εμφάνιση παράσταση... καλή θέληση να υπάρχει ;) 

Και μία προσωπική παραίνεση....καλό είναι να αποφύγουμε το φόρτωμα των οχημάτων μας με απομιμήσεις όπλων , πολυβόλων , φυσιγγίων κλπ και να αρκεστούμε στην δυνατότητα που μας έδωσε η πολιτεία να έχουμε το ρυμουλκούμενο πυροβόλο και το Π.Α.Ο 106 mm (αποστρατικοποιημένο φυσικά) ,και αυτό γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί εσφαλμένη εντύπωση τόσο στον θεατή , όσο και στους υπεύθυνους των παρελάσεων με αποκλεισμούς κ.α παρατράγουδα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόναο καιρός δεν βοήθησε μιας και από το πρωί έριχνε χιονόνερο και χιόνι στα γύρω ορεινά....οι συμμετέχοντες πρέπει να μάζεψαν αρκετό κρύο αλλά , ας είναι και έτσι....χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία .
http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=24&t=11364&p=93888#p93888
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά