Αντικατάσταση Κάβων Προσδέσεως Πλοίου - Δωρεά εταιρίας D.KORONAKIS S.A

Αντικατάσταση Κάβων Προσδέσεως Πλοίου - Δωρεά εταιρίας D.KORONAKIS S.A
     Τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 παρελήφθησαν οι νέοι κάβοι προσδέσεως που δωρήθηκαν στο Πλοίο από τον κ. Κ. Κορωνάκη Πρόεδρο της εταιρίας D.KORONAKIS S.A.
     Οι νέοι κάβοι, κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα σχέδια πλέξης από το «Εγχειρίδιον Αρμενιστού» του Πολεμικού Ναυτικού στις αρχές του 20ού αιώνα και με το χρώμα της εποχής, τοποθετήθηκαν αμέσως από το πλήρωμα του πλοίου. Αφ' ενός μεν προσέδωσαν μεγαλύτερη ασφάλεια στην πρόσδεση, αφετέρου δε επανέφεραν την όψη του Θωρηκτού όπως ήταν προσδεδεμένο κατά την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, αλλά και τα επόμενα χρόνια.
     Με αυτή την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κορωνάκη για την ευγενή και σημαντική προσφορά του. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη Ναυτιλιακή εταιρία MARAN GAS MARITIME που προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει μελέτη ασφαλούς πρόσδεσης του Πλοίου, για την οποία μοντελοποιήθηκε ο εξοπλισμός πλοίου και λιμανιού και υπολογίστηκαν τόσο οι πιθανές κινήσεις του πλοίου όσο οι αναμενόμενες δυνάμεις στους κάβους εξαιτίας του καιρού με χρήση του ηλεκτρονικού προγράμματος ανάλυσης συστημάτων πρόσδεσης OPTIMOOR. Τέλος, ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) και τον πρόεδρό του, κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη, για την καίρια μεσολάβησή του, που ξεκίνησε από το τέλος του 2014, προκειμένου να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα.

http://www.averof.mil.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά