Οι Στρατιωτικοί ενώνουν τη φωνή τους με αυτή των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας (Ανακοίνωση)‏

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να αντιδράσει στις αδικίες που υφίσταται τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας Στρατιωτικός.
Ενώνουμε λοιπόν τη φωνή μας με τη φωνή διαμαρτυρίας των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας και θα είμαστε κι εμείς στην Πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα στις 16:00.
Πρέπει όλοι μας να διαδηλώσουμε απέναντι σε ενέργειες και πολιτικές που διαλύουν την Άμυνα και την Ασφάλεια της Χώρας. Φτάνει πια η εξαθλίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Φτάνει πια η υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.
Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης μας αλλά και όλους τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Αθήνα ή που μπορούν να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση. Επίσης καλούμε και όλες τις άλλες Ενώσεις, Συνδέσμους κλπ εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στρατιωτικών, να πράξουν το ίδιο.
Ο αγώνας είναι δίκαιος και δεν πρέπει να λείπει από αυτόν κανείς μας. Είμαστε ενωμένοι και όχι δεδομένοι !!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

espekm
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά