ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Ε.Α.Α.Α 2016

Η αίθουσα έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης 500 ατόμων. Για το λόγο αυτό δυνατότητα εισόδου το ΚΕΔΑ / Ζ θα έχουν τα Τακτικά και τα Ορφανικά Μέλη συνοδευόμενα από ένα μόνο άτομο, το οποίο θα έχει δελτίο ελευθέρας εισόδου.
Ζητούμε την κατανόηση των μελών μας αλλά στην είσοδο του ΚΕΔΑ/Ζ θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε επιπλέον μέλη.
Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρξει και υπηρεσιακό λεωφορείο για μεταφορά στο ΚΕΔΑ / Ζ από τα γραφεία της ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5, με ώρα αναχώρησης 10:00.

Εκ της Ε.Α.Α.Α

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά