1η Πανελλήνια Εκδήλωση του ΠΑΣΥΣΕΚ στην Λάρισα

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανελλήνια Εκδήλωσή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης, στο Δημοτικό Θέατρο «ΟΥΗΛ» και ώρα 17:30 μ.μ., όπου θα περιλαμβάνει τα εξής:
· Παρουσίαση – ενημέρωση του Συνδέσμου από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Χαλάστρα.
· Ιατρική Διάλεξη από τον Στρατιωτικό Ιατρό κ. Ηλία Ανδρεανίδη, Επιμελητή Καρδιολογικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ, με θέμα «Σύγχρονος Τρόπος Ζωής και Καρδιοπάθειες».
· Ομιλία του κ. Ηλία Γκρίτση, συμβούλου του Συνδέσμου και του Δικηγορικού Γραφείου του Μilitarylawoffice.
· 1η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
· Κοπή βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και υπό την παρουσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά