Απονομή Βραβείου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης

Απονομή Βραβείου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης

     Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του Waste and Recycling Awards 2015 το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), βραβεύτηκε για την εξοικονόμηση της κατανάλωσης νερού με ειδική τεχνολογία ανακύκλωσης.
      Η βράβευση αυτή είναι το αποτέλεσμα της ευαισθησίας του Πολεμικού Ναυτικού για την επίτευξη οικονομίας στην ποσότητα του νερού που απαιτείται για τον βέλτιστο καθαρισμό των χώρων του νοσοκομείου και συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο των άοκνων προσπαθειών του ΝΝΑ για την συνεχή και ορθή διαχείριση των υγειονομικών αποβλήτων προς την κατεύθυνση πάντα της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά