Υπογραφή Πλαισίου Συνεργασίας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

 

1.    Στην υπογραφή πλαισίου συνεργασίας με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού προχώρησε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας του με τον αρμόδιο δημόσιο φορέα προμηθειών μη στρατιωτικού εξοπλισμού ως προς :     
  α.    Την κατάρτιση και διαχείριση προδιαγραφών των υπό προμήθεια αγαθών, περιλαμβανομένων των απαραίτητων τυποποιήσεων και μεθοδολογιών.       
  β.    Τις ηλεκτρονικές διαδικασίες προμηθειών και τη σχετική εκπαίδευση του προσωπικού.       
  γ.    Την ανταλλαγή τεχνογνωσίας επί των σχετικών συμβάσεων.        
  δ.    Την προώθηση της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού.   
2.    Εκτελεστικοί φορείς του πλαισίου συνεργασίας καθίστανται:       
  α.    Εκ μέρους του ΥΠΕΘΑ, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
   β.    Εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και  Προστασίας Καταναλωτή.   
3.    Το εν λόγω πλαίσιο υπέγραψαν από την πλευρά του ΥΠΕΘΑ ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ κ. Ιωάννης Ταφύλλης και από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αντώνης Παπαδεράκης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά