Πολιτική και Στρατιωτική Ανάλυση πρώτου μεγέθους από τον Παπαγάλο του ALFA που κάθε πρωί κραυγάζει μην τυχόν και πάει το αφεντικό του φυλακή! Κάθε πρωί ο πότε πράσινος και πότε ροζ παπαγάλος αναλόγως του φυσάει ο άνεμος, βγήκε στον ALFA να μας κάνει την καθημερινή πλύση εγκεφάλου για να μην τολμήσουν και ελέγξουν το αφεντικό του… Εκείνα τα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήρο δεν μας είπε πως τα πήρε και πώς κατάφεραν κάποιοι να ρίξουν έξω και να ξεπουλήσουν το Τ.Τ που δεν είχε ούτε ένα κόκκινο δάνειο πριν λεηλατηθεί από τα αφεντικά των ΜΜΕ και αοράτων Εταιριών!
Συγχρόνως μας τράβηξε και μια πολιτική ανάλυση λέγοντας …Η Χημεία που υπάρχει μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου είναι τέτοια που δεν διαλύεται με τίποτε! Ο Τσίπρας έβαλε τον Καμμένο στο ΥΠΕΘΑ για να κρατάει μαντρωμένους του Στρατιωτικούς που εγώ που τους έχω ζήσει για 35χρόνια λέει ο Παπαγάλος του ALFA είναι ο Χώρος της Δεξιάς … «Δεξιούρες του Κερατά» είναι κατάληξε ο Βερύκιος!
Ο Βερύκιος είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όπως δείχνουν τα πράγματα και τα (δήθεν αποκλειστικά) είναι κολλητός του Καμμένου όπως και προηγούμενων Υπουργών της Εθνικής Άμυνας, τον έσερναν μαζί τους στα Υπερατλαντικά Ταξίδια! Αν η γνώμη του είναι αυτή για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων …Φανταστείτε τι λένε μεταξύ τους τα Στελέχη του Σύριζα!
Καλά θα κάνουν αρκετά Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ε.ε και ε.α να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τους Πολιτικούς που στήριξαν και στηρίζουν!
veteranos.gr
http://espekm.gr/home/?p=12048