Επίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜ. (ΓΕΑ)
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» πραγματοποίησε επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, με σκοπό την υλοποίηση της ευχής ενός παιδιού να γίνει πιλότος.
Τον 10χρονο Γιώργο, συνοδευόμενο από την οικογένειά του και εθελοντές  του Οργανισμού, υποδέχτηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Αθανάσιος Γκανάς.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στη Μονάδα, επίσκεψη στην 331Μ, όπου του έγινε τυπική ενημέρωση, και πτήση στον εξομοιωτή πτήσεων.
https://limitofadvance.wordpress.com/Επίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜΕπίσκεψη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» στην 114ΠΜ