Τελετή Αποφοίτησης 1ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών, την 18 Δεκ 15 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων


Την Παρασκευή 18 Δεκ 2015, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του 1ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Αμύνης που λειτούργησε από 21 Σεπτεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2015 και συμμετείχαν Αξιωματικοί από την Κύπρο, την Αλβανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα, από όλους τους Κλάδους των ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας.
Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο κ. Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Παρασχόπουλος, ενώ στους αποφοίτους απεύθυναν λόγο ο Διοικητής της Σχολής Αντιναύαρχος Ν. Τσούνης ΠΝ και ο πρωτεύσας Σπουδαστής, Ανχης Δρ. Khaled Salem Saleh Alsaedi από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά