Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ ΚΕΝΑΠ και Πανεπιστημίου του Plymouth

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 υπεγράφη Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) που αφορά στην συνεργασία μεταξύ του ΚΕΝΑΠ και του Πανεπιστημίου του Plymouth, με σκοπό την δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «MA Applied Strategy (Maritime Security)».
Το ανωτέρω πρόγραμμα σπουδών, το οποίο θα πραγματοποιείται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Plymouth και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής και προβλέπεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2016, απευθύνεται σε στελέχη ΕΔ κρατών-μελών ΝΑΤΟ και αποσκοπεί στην εξέταση του σύγχρονου περιβάλλοντος ασφαλείας και την επιχειρησιακή διάσταση αντιμετώπισης των απειλών που αντιμετωπίζει η διεθνής κοινότητα στον τομέα της θαλάσσιας ασφάλειας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά