Διοργάνωση Ημερίδας «Greece and Egypt in a volatile region : Politics and Strategy».

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 διεξήχθη, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, ημερίδα με θέμα «Greece and Egypt in a volatile region : Politics and Strategy».
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης υφιστάμενης προγραμματικής συμφωνίας συνεργασίας της επώνυμης έδρας «ΘΟΥΚYΔΙΔΗΣ» του ΓΕΕΘΑ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Τις εισηγήσεις των θεματικών ενοτήτων της ημερίδας πραγματοποίησαν καθηγητές από τα Πανεπιστήμια Καϊρου, Πειραιώς και Μακεδονίας.
Στην ημερίδα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εκπροσωπήθηκε από τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγο Η. Λεοντάρη, την παρακολούθησαν δε εκπρόσωποι των στρατιωτικών και ακαδημαϊκών αρχών της πόλης, οι σπουδαστές της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Πρόγραμμα (1)
Πρόγραμμα (2) 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά