Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα απο Δευτέρα σε Λάρισα και Τρίκαλα‏

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, θα επισκεφθεί στρατιωτικούς σχηματισμούς και μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Λάρισας και των Τρικάλων.
 
Ειδικότερα:
 
Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 το πρωί θα επισκεφθεί το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς, ακολούθως το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ», το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως.
 
Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ακολούθως το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο και στη συνέχεια την 110 Πτέρυγα Μάχης.
 
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Λάρισας, ακολούθως τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ στο πλαίσιο της παραμονή του στη Λάρισα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 19.30 θα επισκεφθεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 20.30 θα ακολουθήσει ομιλία του. Επίσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά