Ημερίδα στην 110ΠΜ με Θέμα: «Ευρωπαϊκή Ένωση & Μελλοντικές Προοπτικές υπό το Πρίσμα των Νέων Γεωοικονομικών Εξελίξεων»

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Λάρισας, ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση & Μελλοντικές Προοπτικές υπό το Πρίσμα των Νέων Γεωοικονομικών Εξελίξεων».
Την ημερίδα συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης και συμμετείχαν ως ομιλητές ο Ομότιμος Καθηγητής Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος,  ο Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Μπήτρος και ο Γενικός Διευθυντής  του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής, κ. Θάνος Ντόκος.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρώην Υπουργός  Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας,  κ. Δημήτριος Ι. Παπαδημόπουλος, ο Επίτιμος Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α κ. Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Αλεβίζος, ο Διοικητής της 110ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Τσιρογιαννίδης, στελέχη της Μονάδας, αντιπροσωπείες του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της 1ης Στρατιάς, του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων και της 140 Σμηναρχίας Επιχειρησιακών Πληροφοριών και Ηλεκτρονικού Πολέμου.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά