Εκδήλωση Στρατιωτικών Μουσικών στη πόλη της Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης μουσική εκδήλωση από τις Στρατιωτικές Μουσικές των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και επίδειξη από την Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και της απελευθέρωσης της πόλης.
Οι Στρατιωτικές Μουσικές ξεκινώντας από διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης (Λευκό Πύργο, Καμάρα, Πλατεία Δημοκρατίας) συναντήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους όπου και πραγματοποίησαν πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά