Βέλγιο-Μασκοφόρος με παγιδευμένο αυτοκίνητο πήγε να κάνει “ΝΤΟΥ” σε στρατόπεδο

oplo


Έχουν ξεφύγει πλέον τα πράγματα

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε στρατιωτική βάση στο Βέλγιο επιχείρησε μασκοφόρος άνδρας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η προσπάθεια του μασκοφόρου κατά της βάσης στην πόλη Ναμίρ ήταν ανεπιτυχής, καθώς οι στρατιώτες εντόπισαν το αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλει στον προαύλιο χώρο της βάσης και αμέσως έριξαν πυρ εναντίον του. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή πόλη.
Μετά από έρευνες εντοπίστηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο. Οι εισαγγελείς λένε πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί στην επίθεση. Τον Ιανουάριο, η αστυνομία του Βελγίου είχε σκοτώσει δύο άνδρες σε μια μεγάλη επιχείρηση, μόλις μία εβδομάδα μετά από τα γεγονότα στο Charlie Hebdo.

makeleio.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά