Θεσσαλονίκη: Κλειστή... η Μουδανιών λόγω παρέλασης

Θεσσαλονίκη: Κλειστή... η Μουδανιών λόγω παρέλασης    
Λόγω της δοκιμαστικής στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 07.30 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι στο τμήμα της από την Αερογέφυρα Θέρμης ως την Αερογέφυρα Ρυσίου.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Κατά τις ώρες 07.30΄- 16.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

(α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:
Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών.
(β) Των κινουμένων Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη:
Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, Επ.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μηχανιώνας-Προφήτη Ηλία-Νέα Αερογέφυρα Θέρμης-Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών.

Πηγή: seleo.gr
http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-klisti-i-moudanion-logo-parelasis
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά