Διαδικασία Λήψεως Στρατιωτικής Απόφασης, στο Επίπεδο Μονάδος

Στο συνημμένο σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε ένα από τα πρώτα άρθρα το οποίο γράφηκε για τη Διαδικασία Λήψεως Στρατιωτικής Απόφασης, στο Επίπεδο Μονάδος.
Είναι έργο του Ανχη ε.α Βασίλειου Χαλβατζή και παρουσιάστηκε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Στρατιωτική Επιθεώρηση», που εκδίδει το ΓΕΣ.
Οφείλω να ομολογήσω, ότι κατά τη συγγραφή του βιβλίου μου, βρήκα το παραπάνω άρθρο ιδιαίτερα χρήσιμο και ενδιαφέρον, μου έλυσε κάποιες απορίες  και με βοήθησε να επικυρώσω κάποιες σκέψεις που είχα.
Αποτελεί ένα πολύ αξιόλογο κείμενο, το οποίο αξίζει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη του καθενός.
Περισσότερες πληροφορίες για τη Λήψη Απόφασης, εδώ

https://militarydecisiongr.wordpress.com/2015/10/08/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%cf%89%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά