Ο Λαρισαίος ανάπηρος πολέμου στον υπουργό: «Έλα να ζήσεις εσύ με 438 ευρώ…»

Έναν ιδιαίτερα «θερμό» διάλογο είχε αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στη Λάρισα ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Κατευθυνόμενος προς την πλευρά των αναπήρων πολέμου προκειμένου να τους χαιρετίσει, δέχθηκε τα παράπονα του προέδρου των Αναπήρων Πολέμου κ. Θανάση Ριζάκη σχετικά με την τωρινή οικονομική κατάσταση των συνταξιούχων αλλά και εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. «Έλα εσύ να ζήσεις με 438 ευρώ…» ήταν τα παραπονεμένα λόγια του ηλικιωμένου, τον οποίο παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή ο Τέρενς.
Λίγο αργότερα μάλιστα, το κυβερνητικό στέλεχος έσπευσε να ξεκινήσει τις δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με αναφορά σ’ αυτή την επαφή: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις σημερινές εκδηλώσεις για το μεγάλο όχι της 28ης Οκτωβρίου του 1940 και άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα μου είπε ο πρόεδρος των αναπήρων της περιοχής γιατί ήταν εκείνη που έδωσαν το αίμα, τη ζωή τους και θα πρέπει η πολιτεία, όποια κι αν είναι κυβέρνηση, να τους έχει στην απόλυτη προστασία και στον απόλυτο σεβασμό.»
newsroom onlarissa.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά