Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΑ σε Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου υπό την Αιγίδα της EASA και της Ρουμανικής CAA - ΑΤ 106/2015

Από τη Δευτέρα 28 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, συμμετείχε, ως ομιλητής, σε Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα «Aviation risks arising from conflict zones», στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ρουμανικής Βουλής και διεξήχθη υπό την αιγίδα της European Aviation Safety Agency (EASA) και της ρουμανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας [Civil Aviation Authority (CAA)].
Στο πλαίσιο της Συνάντησης, ο Αρχηγός συμμετείχε σε κλειστού κύκλου προκαταρκτική ενημέρωση και συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας, κ. Victor-Viorel Ponta και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Mircea Dușa, ενώ συναντήθηκε με τον Ρουμάνο ομόλογό του, Υποπτέραρχο Laurian Anastasof.
Στην ομιλία του ο Αρχηγός ανέλυσε τις διαδικασίες Εναέριας Αστυνόμευσης (Air Policing) του ΝΑΤΟ, τους κινδύνους για την εναέρια κυκλοφορία που προκύπτουν σε ζώνες συγκρούσεων και πρότεινε συγκεκριμένα βήματα και μέτρα για την ελαχιστοποίησή των.
Στο περιθώριο της Συνάντησης, ο Αρχηγός είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στρατηγό Patrick de Rousiers, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της EASA, κ. Patrick Ky και με τον Γενικό Διευθυντή της ρουμανικής CAA, κ. Armand Petrescu.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά