Αρχηγός ΓΕΣ προς Δκσεις: Διευκολύνατε τους γονείς για τη μεταφορά των τέκνων τους από και προς τα σχολεία

GES-DGH-PRVINH-KAUYSTERHSH
Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Βασίλειου Τελλίδη, στο υπ΄ αριθμ. πρωτ. 230/2015 αίτημα της Ομοσπονδίας μας, για τη λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι γονείς στρατιωτικοί σχετικά με τη μεταφορά των τέκνων τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία και με την ανωτέρω σχετική έγγραφη διαταγή του το ρυθμίζει.
Ωστόσο, επειδή το θέμα χρήζει γενικότερης διακλαδικής ρύθμισης, η Ομοσπονδία μας αναμένει την τροποποίηση της σχετικής υπουργικής απόφασης για τις άδειες του στρατιωτικού προσωπικού, από τον αρμόδιο προς τούτο εικάζουμε Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, μετά την αναγκαία ανάθεση αρμοδιοτήτων, από τον κ. Πρωθυπουργό.

poes
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά