Εκδήλωση λόγω Αποχώρησης Στελεχών από το Γραφείο Διοικητικού της Ε.Α.Α.Σ.

 Σε μια λιτή αλλά συνάμα συγκινησιακή εκδήλωση την 22 Σεπ 2015, τιμήθηκαν για την προσφορά τους από το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. τα ε.ε. Στελέχη που ήταν αποσπασμένα και επάνδρωναν υπηρεσίες του Γραφείου Διοικητικού της Ε.Α.Α.Σ.
 
     Πρόκειται για τις Κυρίες Ανθλγο Ζερβουδάκη Κατερίνα, Αλχία Θεοδωροπούλου Κατερίνα και Αλχία Καλαποθαράκου Νέλλη οι οποίες  έλαβαν Δγη μετακίνησής τους σε Μείζονα Σχηματισμό.
 
   Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Υπτγος ε.α. Βασίλειος Ροζής εξήρε τις υπηρεσίες που πρόσφεραν αγόγγυστα και συνέδραμαν αποτελεσματικά στη καθημερινή λειτουργία της Ενώσεως.
 
    Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. επέδωσε την τιμητική πλακέτα της στα αποχωρούντα Στελέχη, ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή τύχη στα νέα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν.
 
 
  
 
 eaas.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά