Διοργάνωση Ημερίδας ΣΕΘΑ σε συνεργασία με τη Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ν. Μουσείο Ελλάδος

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε, στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, Ημερίδα με θέμα «Entering the World of EPICTETUS» τιμώντας τα 50 χρόνια από την αιχμαλωσία του Ναυάρχου James Bond Stockdale και προβάλλοντας το βασικό ρόλο των φιλοσοφικών και ηθικών πεποιθήσεων για την Ηγεσία.
Σκοπός της Ημερίδας, η οποία διοργανώθηκε από την Σχολή Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, ήταν να παρουσιασθούν διδάγματα μέσα από την έργο του Ναυάρχου James Bond Stockdale, «Εγχειρίδιο του ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ», αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα και την διαχρονικότητα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων.
Την έναρξη της Ημερίδας κήρυξαν ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. David D. Pearce και ο Διοικητής της ΣΕΘΑ, Αντιστράτηγος Δημήτριος Θωμαΐδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά