Απονομή Πτυχίων της 17ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΕ

Από τη Δευτέρα 21 έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, η εκπαίδευση της 17ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΣΕΘΕ), μελών εθελοντικών ομάδων.
Συνολικά εκπαιδεύτηκαν τριάντα (30) εθελοντές από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Πειραιά, την Ειδική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Κέρκυρας, την Ελληνική Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης – ΔΙΑΣ, το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ομάδα Κύπρου.
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 ο Διοικητής του ΣΕΘΕ, Επισμηναγός (Ι) Παναγιώτης Πλατής, απένειμε τα πτυχία στους εκπαιδευθέντες εθελοντές.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά