1ο Τρόπαιο της Μάχης του Μαραθώνα 490 πΧ

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 07:00 έως τις 13:00, το ΓΕΕΘΑ, διοργανώνει επετειακή πορεία με την επωνυμία «1ο Τρόπαιο της Μάχης του Μαραθώνα 490 πΧ», με αφετηρία τον Τύμβο του Μαραθώνα και τερματισμό την Πλατεία Ενόπλων Δυνάμεων έναντι κ. πύλης Στρατοπέδου Παπάγου.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι στελέχη των ΕΔ, θα διανύσουν την απόσταση των 42.195 μέτρων, φέροντες διπλό κράνος, στολή εκστρατείας και φόρτο πορείας ακολουθώντας την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά