Επιχείρηση διάσωσης με Super Puma ανοικτά της Χίου

Επιχείρηση διάσωσης με Super Puma ανοικτά της Χίου Τ ην Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε από τη Χίο, έπειτα από την ενημέρωση ότι δύο άτομα επέβαιναν σε σκάφος που παρουσίασε εισροή υδάτων.

Στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπισμού και διάσωσης πληρώματος ιστιοφόρου σκάφους σε θαλάσσια περιοχή νότια της Χίου, οι διασώστες εντόπισαν και περισυνέλεξαν σώους τους δύο Έλληνες επιβαίνοντες στο σκάφος και τους μετέφεραν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χίου στις 12:40.

zougla
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά