ΤΩPΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ένας νεκρός και 2 σοβαρά τραυματίες



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιούν οι Λιμενικοί, εντόπισαν ύποπτο σκάφος στο οποίο επέβαινε σημαντικός αριθμός παράτυπων μεταναστών.

Μόλις οι διακινητές αντιλήφθηκαν τους λιμενικούς, άνοιξαν αμέσως πυρ κατ’ αυτών. Οι σκηνές που ακολούθησαν παραπέμπουν στην κυριολεξία, σε ταινίες δράσης οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο στην περιοχή μας.
Αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυρών, ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 15χρονος μετανάστης, ένας Λιμενικός που συμμετείχε στην επιχείρηση φέρεται να έχει σοβαρό τραύματα στο κεφάλι και ένας διακινητής έχει επίσης τραυματιστεί στο πόδι.«Να παρέμβει άμεσα ο Εισαγγελέας» ζητά με δηλώσεις του στην «Ροδιακή» ο δήμαρχος Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας, τονίζοντας ότι υπάρχει σοβαρό θέμα και η όλη κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη, αφού ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στη Σύμη ξεπερνάει τους 500.
http://ellas-press.blogspot.gr/2015/08/p-2.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά