Τί λέει στο bloko.gr ο αστυνομικός που στοχοποίησε ο Καμμένος, "Αισθάνομαι απροστάτευτος..."

Τί λέει στο bloko.gr ο αστυνομικός που στοχοποίησε ο Καμμένος, "Αισθάνομαι απροστάτευτος..."

Πλήθος εφωτημάτων προκαλεί η ανερυθρίαστη όσο και ανεξήγητα επιπόλαια για αρχηγό κόμματος και υπουργό Άμυνας ενέργεια του κ. Καμμένου να κατονομάσει αστυνομικό ως επικεφαλής ή ως υποκινητή των σε βάρος του επιθέσεων στην Κω.
Το bloko.gr επικοινώνησε με τον αστυνομικό που λιντσρίστηκε μέσω

του διαδικτύου από τον επκεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., ζητώντας να μάθει τη δική του θέση. Βρήκαμε έναν άνρωπο συντετριμμένο ψυχολογικά, ο οποίος δηλώνει εύκολο θύμα και μέχρι στιγμής απροστάτευτο.
Διαβάστε τί ακριβώς μας είπε.
"Υπηρετώ στην Κώ 20 χρόνια και συνολικά 25 χρόνια στην Αστυνομία. Είμαι πατέρας 4 παιδιών και αυτές τις ημέρες βρίσκομαι σε άδεια. Την επίμαχη ημέρα είχα κατέβει να ψωνίσω και πέρασα προηγουμένως από το τμήμα για να ενημερωθώ εάν υπάρχει ανάκληση αδειών μετά την παραίτηση της κυβέρνησης. Είδα στο λιμάνι μια κινητικότητα πολιτών, όχι κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού χωρου, αλλά επαγγελματίες κατά κύριο λόγο, εστιάτορες, ιδιοκτήτες καφέ και άλλων, που έχουν πληγεί από το φαινόμενο της αθρόας εισροής προσφύγων και σταμάτησα για λίγο με το μηχανάκι μου για να ρωτήσω τί γίνεται. Μου είπαν πως έρχεται ο κ. πρόεδρος και πως τον περιμένουν για να τον ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί. Μου είπαν επίσης πως ήταν λάθος που έφυγαν τα ΜΑΤ και τώρα η κατάσταση ξαναέγινε αναξέλεγκτη.
Θέλω να σας πω ότι σταμάτησα για δύο λόγους. Ως άνθρωπος για να ενημερωθώ και ως αστυνομικός για να δω εάν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό για να ενημερώσω την υπηρεσία μου. Η όλη διάρκεια της συζήτησης δεν κράτησε παραπάνω από δύο με τρία λεπτά και έφυγα. Επέστρεψα σπίτι μου μεταξύ 12.30 με 12.45 και στα παιδιά μου και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι γείτονες μου.
Την ώρα της συζήτησης με τους καταστηματάρχες στο λιμάνι, ειδα πως υπήρχαν κοντά κάποιοι σύμβουλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νησί, αλλά δεν είπαμε κάτι, ούτε παρενέβησαν.
Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Δεν κατανοώ πως μπορούν τόσο εύκολα να διασύρουν έναν άνθρωπο και την υπόληψη του στο βωμό του όποιου πολιτικού παιχνιδιού ή της όποιας σκοπιμότητας. Δεν ξέω τί ψάχνουν. Αυτό που ξέρει ότι είμαι απροστάτευτος και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ πως μπορεί κι εγώ ν' αποτελέσω ακόμη ένα εξιλαστήριο θύμα".
Τον ρωτήσαμε εάν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Καμμένου και η απάντηση που πήραμε είναι πως "θα περιμένω πρώτα να δω τί θα κάνει η υπηρεσία μου και στη συνέχεια θα κάνω χρήση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του. δεν μπορεί τόσο εύκολα και αναίτια να κατακρεουργούνται άνθρωποι, ειδικά όταν έχουν την ιδιότητα του αστυνομικού που με μεγαλύτερη ευκολία οδηγούνται στο ικρίωμα."

Διαβάστε το επίμαχο tweet του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ

.http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/ti-leei-sto-blokogr-o-astynomikos-poy-stoxopoihse-o-kammenos-aisthanomai-aprostateytos.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά