Το έγγραφο της ΕΣΠΕΘ με το Ασφαλιστικό κατατέθηκε στη Βουλή από τον κ. Νικολόπουλο (Βουλευτή Αχαϊας)


Η τελευταία μέχρι σήμερα αναφορά-ερώτηση στην Βουλή προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι από θέμα που αναδείξαμε ως ΕΣΠΕΘ και ο αναφέρων Βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Αχαϊα κ. Νικόλαος Νικολόπουλος (Πρόεδρος επίσης και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος) αιτείται για νέο Νομοσχέδιο ή τροπολογία που θα ρυθμίζει το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων, την εξομάλυνση του χρόνου συνταξιοδότησης για όσους κατατάχθηκαν στις ΕΔ από το έτος 1990 και μετά και τη δυνατότητα για αναγνώριση πέντε πλασματικών ετών υπηρεσίας, στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού.
 
 
Ο Βουλευτής, αν και εκλεγμένος στην Αχαία και όχι στην Περιφέρεια μας, πολλές φορές μέχρι σήμερα έχει προωθήσει τα θέματα μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ώστε ο έχων την αρμοδιότητα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επιλύσει τα προβλήματα που αναφέρονται σε αυτά τα έγγραφα. Σημειώνεται ότι ζητάμε από όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου την προώθηση των εγγράφων μας.
 
Από πλευράς μας, ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας είμαστε ικανοποιημένοι για την προώθηση των εγγράφων μας στην Βουλή και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον του που δείχνει για τα στελέχη των ΕΔ.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά