Εκδηλώσεις στο Βίτσι και Γράμμο

Η Ε.Α.Α.Σ. την 30 Αυγ 2015 υπηρετώντας την ιστορική αλήθεια χωρίς σκοπιμότητες, θα πραγματοποιήσει τις προσκυνηματικές  εκδηλώσεις στο ΒΙΤΣΙ (επίσημος εορτασμός) και ΓΡΑΜΜΟ, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευκλεώς αγωνισθέντων και απότισης φόρου τιμής στους ηρωικούς πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949.
    Ο εορτασμός των επετειακών εκδηλώσεων  θα τελεστεί την 30 Αυγ 2015, ημέρα Κυριακή,  στο Βίτσι και Γράμμο   παράλληλα. Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στο Βίτσι,  επί παρουσία του Προέδρου και Μελών του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
    Οι τελετές θα λάβουν χώρα στο Βίτσι με μέριμνα του Παραρτήματος Καστοριάς και στη Βούρμπιανη Κονίτσης  με μέριμνα του Παραρτήματος Ιωαννίνων.
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  -  Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
 
 
 eaas.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά