Ο Λαμιώτης Δημήτρης Γράψας υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας;

Ο Λαμιώτης Δημήτρης Γράψας υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας;
                  

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα του γίνει πρόταση. Το θέμα είναι αν θα την αποδεχτεί.
Για τον στρατηγό Δημήτρη Γράψα δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Ακόμη και εκείνοι που δεν τον "συμπαθούσαν" γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια, μιλούν για τον καλύτερο Α/ΓΕΕΘΑ που πέρασε μέχρι σήμερα.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει αποφασίσει να παραδώσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη τα καθήκοντά του σε υπηρεσιακό υπουργό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Onalert.gr ο Πάνος Καμμένος έχει στο μυαλό του και όνομα πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στον οποίο θα προτείνει να αναλάβει την θέση του υπηρεσιακού ΥΕΘΑ.

Το πιο πιθανό όνομα και είναι αυτό του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα. Ο Πάνος Καμμένος έχει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό στον στρατηγό, η θητεία του οποίου ήταν υποδειγματική.
Ο στρατηγός Γράψας ήταν στρατηγός που τόλμησε να πάει κόντρα σε "λογικές" και "συστάσεις" που ήταν ενάντια σε ότι καλούνται να υπερασπιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Το ερώτημα είναι αν ο κ.Γράψας θα δεχτεί την πρόταση. Από την αποστρατεία του και μετά έχει επιλέξει την "απομόνωση" στην γενέτειρά του, την Υπάτη, αποφεύγοντας ακόμη και τις δημόσιες εμφανίσεις.
Ο στρατηγός κατά καιρούς έχει δεχτεί προτάσεις, από αρκετά κόμματα για να είναι και υποψήφιος, ωστόσο ήταν αρνητικός.

http://www.lamiareport.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. ο κυριος αυτος ηταν αχρηστος όταν ηταν εν ενεργεια και το ιδιο αχρηστος είναι και τωρα. αν παρει και υπουργειο θα είναι και επικίνδυνος βλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά