Ενίσχυση των ΕΔ στα Δωδεκάνησα και δημιουργία μεγαλύτερου στρατοπέδου στη Νίσυρο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπο Κόκκινο. Συζήτησαν θέματα που αφορούν:

         -Την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης,

                                            
          -Την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα, τη δημιουργία μεγαλύτερου στρατοπέδου στη Νίσυρο,


          -Την διάθεση της «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», πρώην ΜΟΜΑ, σε συνεννόηση με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους δήμους της Δωδεκανήσου για να συνδράμει σε έργα που έχουν ανάγκη τα μικρά νησιά τα οποία δεν διαθέτουν τεχνικές υποδομές.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά