Μητέρα περιγράφει πόσο επικίνδυνες είναι οι σκοπιές για τους φαντάρους στην… Αθήνα

Η μητέρα ενός στρατεύσιμου έστειλε επιστολή στο iefimerida.gr υποστηρίζοντας πως το παιδί της που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, κινδυνεύει επειδή κάνει σκοπιές στην οδό Μακρυγιάννη στο Νέο Ψυχικό της Μοίρας ΓΕΑ/ΣΕΕΠ. Συγκεκριμένα μιλάει για επικίνδυνες σκοπιές, τις οποίες χαρακτηρίζει ως σκοπιές θανάτου.
«Είμαι η μητέρα ενός υποψηφίου θύματος. Το παιδί μου και πολλά άλλα παιδιά υπηρετούν στις δύο πιο επικίνδυνες σκοπιές για τη σωματική τους ακεραιότητα στην Ελλάδα. Οι σκοπιές Σ5 και Σ6 μπροστά από την οδό Μακρυγιάννη στο Νέο Ψυχικό της Μοίρας ΓΕΑ/ΣΕΕΠ στην Αθήνα είναι γνωστές στους κύκλους των Σμηνιτών και στους χαιρέκακους στρατιωτικούς που μάλλον ηδονίζονται όταν οι Σμηνίτες, τα παιδιά μας δηλαδή, υποφέρουν, ως “Σκοπιές Θανάτου”.
Αμέσως θα ρωτήσει κάποιος, μα καλά κυρία μου… στην Αθήνα σκοπιές θανάτου;;;; Ακούστε με λοιπόν πατεράδες και μανάδες για να καταλάβετε που πάνε και τι κάνουν στα παιδιά μας άνθρωποι επικίνδυνοι!!!!!
Τα βάζουν να ανεβαίνουν σε σκοπιές ύψους 8 ολόκληρων μέτρων!! Είναι δεδομένο ότι εάν κάποιο από τα παιδιά μας τσακιστεί και πέσει από εκεί πάνω το καλύτερο που θα του συμβεί είναι κάποιο σοβαρό ή μόνιμο κουσούρι από παραλυσία μέχρι και ο Θεός φυλάξοι τι άλλο!!! Τα παιδιά μας κάνουν 8 με 9 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ σκοπιές με ελάχιστα διαλείμματα μεταξύ των ωρών!! Σε αυτές τις ώρες τα πάντα μπορούν να συμβούν. Παιδιά που μπορεί να πιεστούν μπορούν ακόμα και να αυτοκτονήσουν από τις εξαντλητικές ώρες και μέρες που πηγαίνουν σε αυτόν τον Γολγοθά!!!
Το τραγικότερο αυτής της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι σκοπιές δεν χρειάζονται!!!!!!!!!!! Υπάρχουν κάμερες με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που επειδή οι μόνιμοι εκεί βαριούνται να κοιτάξουν βάζουν τα παιδιά μας να εξαντλούνται μέχρι τελικής πτώσης! Βάζουν τα παιδιά μας να κάνουν ακόμα και με 40 βαθμούς σκοπιές μέσα στον ήλιο! Τον οποιοδήποτε γιατρό και να ρωτήσετε, απλό ακόμα φοιτητή θα σας εξηγήσει το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό! Θυμάστε πριν που ανάφερα ότι οι σκοπιές είναι ύψους 8 μέτρων;;; Εάν κάποιο παιδί λιποθυμήσει, που θα λιποθυμήσει με αυτή την πολύωρη έκθεση στη ζέστη ιδίως από τη στιγμή που φοράει χειμωνιάτικη παραλλαγή αναγκαστικά, αλεξίσφαιρο 10 κιλών, κράνος και κουβαλάει στον ώμο του άλλα 6 κιλά όπλο τί θα γίνει;;; Τί θαγίνει κύριοι της αεροπορίας εάν πέσει το παιδί μου από εκεί ή του οποιουδήποτε το παιδί;;;;;; Ήδη αρκετά παιδιά έχουν παραπονεθεί ότι ζαλίζονται και είναι στα όριά τους και εσείς συνεχίζετε να διατηρείτε αυτές τις σκοπιές;;
Αυτές οι σκοπιές επίσης έχουν μόνο μία έξοδο κινδύνου! Εάν πιάσει φωτιά από κάτω τα παιδιά μας δεν μπορούν να διαφύγουν!
Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όπου τα παιδιά μας υποσιτίζονται επειδή εμείς οι γονείς τους είμαστε άνεργοι χωρίς να είναι επιλογή μας ο στρατός αντί να καταλαβαίνει τα παιδιά μας τα βασανίζει χειρότερα και από σκυλιά!! Εάν δήθεν δεν μπορείτε χωρίς σκοπιές να βάλετε τους μόνιμους να τις κάνουν.
Έχω μιλήσει και με άλλους γονείς και εάν δεν καταργηθούν αυτές οι σκοπιές είμαστε έτοιμοι ακόμα και να πάμε στα δικαστήρια!!! Σας παρακαλώ αναρτήστε το για να σώσετε τα παιδιά μας!
Η μάνα ενός πιθανού θύματος!!!
iefimerida.gr

http://espekm.gr/home/?p=9452
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά