«Άδειασμα» Π. Καμμένου από υπ. Προστασίας του Πολίτη για τα αβγά στην Κω

 
Ο κ. Καμμένος (φωτ. αρχείου) είχε καταγγείλει μέσω twitter ότι «επικεφαλής των "αγανακτισμένων πολιτών" στην Κω» ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ. Έδωσε μάλιστα και το όνομα: Κοτσιόπουλος Σταύρος.
 
Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι ενορχηστρωτής της επίθεσης με αβγά που δέχθηκε στην Κω ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε καταγγείλει μέσω twitter ότι «επικεφαλής των "αγανακτισμένων πολιτών" στην Κω» ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ. Έδωσε μάλιστα και το όνομα: Κοτσιόπουλος Σταύρος.
«Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε», απαντά σήμερα με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Οι ΑΝΕΛ πάντως επέμειναν σε δική τους ανακοίνωση πως «ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008» και πρόσθεσαν ότι προβληματίζονται «για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ».

http://www.naftemporiki.gr/story/995793/adeiasma-p-kammenou-apo-up-prostasias-tou-politi-gia-ta-abga-stin-ko
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά