Φορτισμένο το κλίμα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του 11ου ΣΠ στην Τρίπολη

Μέσα σε ένα πολύ συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του 11ου Συντάγματος Πεζικού (Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

Ο απερχόμενος Αντισυνταγματάρχης ΠΖ Γιώργος Αργυρόπουλος παρέδωσε την σκυτάλη του ισχυρού συντάγματος στον Αντισυνταγματάρχη ΠΖ Σταύρο Φωτεινάκη.

Όλοι καλά λόγια είχαν να πουν για τον πρωην Διοικητή και το πόσο άψογος ήταν στα 3 χρόνια διοίκησης.

Ο κ. Αργυρόπουλος θα συνεχίσει στην ΣΕΘΑ στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παρευρισκόμενους, είπε ότι το 11ο ΣΠ ανήκει στους πολίτες της Τρίπολης και έχει μεγάλη ιστορία για τον τόπο καθώς και ότι ακόμα και οι ΕΔ της Τρίπολης δηλώνουν ετοιμότητα για την υπεράσπιση αν χρειαστεί της εδαφικής ακεραιότητας!

Ο Διοικητής ΔΙΚΕ στην τελετή τόνισε την συνεισφορά του Ανχη Αργυρόπουλου στο 11ο ΣΠ αλλά και στην Τρίπολη.


Εμείς σαν Στρατιωτικά θέματα ευχόμαστε καλή συνέχεια στον κ. Αργυρόπουλο και μακάρι να συνεχίσει να διοικεί και άλλα στρατόπεδα ανα την Ελλάδα με το ήθος που είχε στην Τρίπολη τόσο άξια.




















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά