Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της  Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της  Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Κ. Καραγεώργη ΠΝ. Στην τελετή παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων.
Ο φετινός ΘΕΠ, ο οποίος διεξάγεται με το αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ, θα διαρκέσει 25 ημέρες και το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στους λιμένες της Βάρνας (Βουλγαρία), της Κωστάντζας (Ρουμανίας) της Τήνου και των Χανίων.
Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 113 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί εκ των οποίων οι έξι (6) από την Κύπρο και οι δύο (2) από τη Σενεγάλη.
Σκοπός του ΘΕΠ είναι η εξοικείωση των Δοκίμων Υπαξιωματικών με τη θάλασσα, η πρακτική εν πλω εκπαίδευση, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.  
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά