ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΟΠΑ

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην Ημερίδα με θέμα «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως Πυλώνας Ανάπτυξης της Οικονομίας», στην Κεντρική Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής όπου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση», των Σχολών Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Στο περιθώριο της Ημερίδας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, υπέγραψαν Πλαίσιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΜΣ) «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» των Τμημάτων Οικονομικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών των Σχολών Οικονομικής Επιστήμης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, για τη συμμετοχή στελεχών των ΕΔ στο υπόψη ΠΜΣ.




Η διάρκεια της συνεργασίας καθορίζεται στα 10 ακαδημαϊκά έτη ενώ ο αριθμός των στελεχών που δύνανται να συμμετάσχουν μπορεί να κυμανθεί από 8 έως 12.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά