Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Από τη Δευτέρα 22 έως και το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας 2015 μεταξύ των δύο (2) χωρών.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People's Liberation Army Air Force - PLAAF), Πτέραρχο Ma Xiaotian, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επισκέφθηκε το Air Force Command College και το Air Force Engineering University, όπου συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας, καθώς και την 24η Air Division. Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Πεκίνο, κ. Βασίλειο Κωστή.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά