Πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο που μένει ο Καμμένος στις ΗΠΑ; Άγρια κόντρα για το κόστος

Kammenos

Αυτό το ταξίδι του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ έχει πολύ ένταση. Μετά από την ακύρωση του ραντεβού του με τον αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε πυρά από δημοσιεύματα στην Αθήνα τα οποία τον κατηγορούσαν ότι επέλεξε το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον για να μείνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.
Δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας ανέφερε ότι το φθηνότερο δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μένει ο κ.Καμμένος ξεκινά από τα 778 ευρώ τη βραδιά. Και φθάνει τα περίπου 2000 ευρώ.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε το οργισμένο μήνυμα Καμμένου στο twitter ,όπου ο ΥΕΘΑ παραπέμπει στον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου. Από τον οποίο προκύπτει ότι η τιμή του δωματίου είναι 286 ευρώ τη βραδιά.

Αυτό είναι το μήνυμα στο Twitter:
Επειδή και η κακοήθεια έχει όρια 268€/ημ..... RATE FROM USD495/NIGHT

Ε.Σ.Πε.Κ.Μ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά