Παρουσία Αρχηγού ΓΕΑ σε Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την Επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων "Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς".
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την πολιτική εποπτεία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Τόσκα. Tην παρακολούθησαν σπουδαστές της Σχολής Ικάρων και της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, καθώς και των άλλων Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παρουσιάσθηκαν παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια από Ίκαρους.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά