Στο Νευροκόπι με μετάθεση ο αστυνομικός που του έκανε παρατήρηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σαστισμένος ακόμα από το ταξίδι, ο αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς του συνέβη...Βρέθηκε αντιμέτωπος με τη θυμωμένη Πρόεδρο της Βουλής, όταν εκείνη του ζήτησε τον λόγο, γιατί εμποδίζει την πρόσβαση των διαδηλωτών στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Λίγα λεπτά μετά, κατέληξε στην παραμεθόριο
 
        

Με τα ρούχα που φορούσε και τον ασύρματο ακόμα κολλημένο στο αυτί του (καθώς ανέμενε εντολές από τον προϊστάμενο), ο αστυνομικός που άκουσε τις παρατηρήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε με ταχύτητα τηλεμεταφοράς από τη Βασιλίσσης Σοφίας στο Κάτω Νευροκόπι!
Οι μεταθέσεις μέσω τηλεμεταφοράς, αποτελούν μια νέα εφαρμογή, που ξεκίνησε πειραματικά στις υπηρεσίες που βρίσκονται υπό τις διαταγές της Προέδρου της Βουλής, προκειμένου να εκτελούνται με ικανοποιητική ταχύτητα οι αποφάσεις της.
Πολλοί είναι εκείνοι που συσχετίζουν την εξέλιξη στην καριέρα του άτυχου αστυνομικού με το επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο νωρίτερα έξω από τα λουλουδάδικα της Β. Σοφίας, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε σε έντονο (Κωνσταντοπούλειο) ύφος, για ποιο λόγο απαγορεύει σε μια πορεία νοσηλευτών να πλησιάσει το κτίριό της.
Από το γραφείο της Προέδρου της Βουλής, πάντως, εκδόθηκε ανακοίνωση που διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη της κ. Κωνσταντοπούλου στην αλλαγή της υπηρεσιακής κατάστασης του συγκεκριμένου αστυνομικού και διευκρινίζει ότι η μετάθεσή του ήταν προγραμματισμένη από καιρό.
«Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το ενδιαφέρον των κομμάτων του μνημονιακού τόξου για την τύχη ενός αστυνομικού, που σίγουρα ασέλγησε επί του Συντάγματος, καθ’ όλη τη μνημονιακή περίοδο», καταλήγει η ανακοίνωση της Προέδρου της Βουλής.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=41117
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά