ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε το 2ο Διακλαδικό Σχολείο Σχεδίασης Ειδικών Επιχειρήσεων, στην έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Στρατόπεδο «ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», στη Νέα Πέραμο Αττικής.
Η εκπαίδευση διάρκειας 2 εβδομάδων, διοργανώθηκε με μέριμνα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, με συμμετέχοντες  από το ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα. Σκοπός του σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στη σχεδίαση Διακλαδικών Ειδικών Επιχειρήσεων στο επιχειρησιακό επίπεδο, σύμφωνα με τα πρότυπα σχεδίασης του ΝΑΤΟ, με κατάλληλη προσαρμογή στις επιχειρησιακές ανάγκες των Ελληνικών ΕΔ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά