Λεφτά για τους Στρατιωτικούς από το Μέγαρο Μουσικής


Δείτε ΕΔΩ τη Χαριστική τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή. Σύμφωνα με την συνοδευτική ειδική έκθεση, τα απολεσθέντα έσοδα αναμένεται να καλυφθούν από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού.

Δείτε ΕΔΩ τη Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου : "Που θα βρω τα λεφτά για τους στρατιωτικούς; Από το Μέγαρο Μουσικής που τα ΄δινε ο Σαμαράς"


Η τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και το ΠαΣοΚ, ενώ καταψηφίστηκε από την Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ. ΝΔ και ΚΚΕ επέλεξαν το «παρών».
 
Περαν αυτης της τροπολογίας υπερψηφίστηκε και η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό.Η τροπολογία αυτή πέρασε με τις ψήφους όλων των κομμάτων εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Νωρίτερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία.
 
Η κυρία Ξουλίδου χαρακτήρισε προκλητική την τροπολογία και ζήτησε από τον κύριο Κουράκη να την αποσύρει από το νομοσχέδιο. Μάλιστα η κυρία Ξουλίδου είπε ότι η κυβέρνηση ενεργοποιεί το δώρο που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλοεργολάβους.
 
Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις πριν τις εκλόγες προϋπόθεση για να συμμετέχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ή σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας ήταν η αμεση εφαρμογή της απόφασης του Στε για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών  καθώς πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης, του πυλώνα της Δημοκρατίας. 

ΠΗΓΗ:www.skai.gr. www.protothema.gr
http://www.espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/198-lefta-gia-tous-stratiotikoys-apo-to-megaro-mousikis
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά